• Een deel...
    van onze klanten...

PSA Peugeot Citroën Dealers in Europa

Het dealer management systeem van incadea; incadea.dms worden door Peugeot en Citroën dealers in verschillende landen in Europa en daarbuiten gebruikt. Bijna 200 dealers met meer dan 4.500 eindgebruikers gebruiken dagelijks deze oplossing om hun bedrijf te laten bloeien, processen te stroomlijnen en de klantenervaring te verbeteren.

Bekijk onderstaand filmpje van enkele PSA-dealers in Nederland, Italië en België over hun ervaring met incadea en incadea.dms.
Bekijk de video
Audi Volkswagen Taiwan "Dit project heeft alle verwachte verwachtingen overtroffen. In het begin geloofde ik niet dat een project van deze omvang binnen de planning met kwaliteit kon worden geleverd. Incadea heeft het gerealiseerd, professioneel de volledige implementatie uitvoeren, volgens planning en budget, iets dat ik nog niet eerder heb gezien in mijn carrière van meer dan 30 jaar. Een dikke pluim voor incadea en voor de samenwerking tussen incadea en ons projectteam!"

Ronnie Marais
Directeur
Henri & Herman "Het project werd volledig geleid door incadea Nederland en is perfect opgezet. Al vrij snel kwamen we overeen dat we het project in drie fasen zouden opsplitsen. Structuur en duidelijke afbakening, dat past ook bij mijn werkwijze."

"Ons klantcontactcentrum bestaat inmiddels uit een team van acht medewerkers. Perfecte follow-up op het juiste moment, zowel tijdens als na de verkoop. Naast verkoopafspraken kunnen deze medewerkers ook afspraken inplannen voor de werkplaats en bevestigingen sturen. Dankzij dit KCC leveren we een toegevoegde waarde voor onze klanten en dat zien we ook terug in de klantentevredenheidscores."

Robert Eppingbroek
Financieel Director
Toyota Kaukasus & Centraal Azië "Toyota Kaukasus koos incadea vanwege het moderne technologieplatform, die een toonaangevende positie in de markt inneemt, evenals de onmiskenbare branche-ervaring. Het feit dat incadea aanwezig is over de hele wereld speelt een belangrijke rol voor onze dealers, ons netwerk is verspreid over verschillende landen van de Kaukasus en Centraal-Azië."

George Tsiramua
IT Development Manager
Grupo Autofin México "incadea DMS hebben we nu geïntegreerd met de andere systemen. De onderhoudskosten zijn nu een stuk lager, het platform bespaart een hoop operationeel werk en kunnen verder doorgroeien. Dankzij de incadea.bi module hebben we accurate managementinformatie met een paar clicks beschikbaar om snel de juiste beslissingen te kunnen nemen."

José Barreto Durán
CIO


"Het meest positieve onderdeel van onze samenwerking met incadea was de uitstekende aandacht en ondersteuning die we gekregen hebben. We kregen training van hooggekwalificeerd personeel binnen alle onderdelen van het bedrijf. Dankzij het, efficiënte, rolgebaseerde  DMS heeft Autofin nu de mogelijkheid om als één team met meerdere merken te werken.

We hebben de volgende resultaten geboekt: 
Verbetering van het beslissingsproces dankzij continue inzage in up-to-date managementinformatie
Nog beter voorraadbeheer
Verdere verbetering van kwaliteit van data en beveiliging
Betrouwbare bedrijfsprocessen""Ik zou incadea zeker aanbevelen, het is een moderne en betrouwbare oplossing voor het management alle andere processen binnen het dealerbedrijf."


Jaime Cortes
Brand Manager
Visscher Autogroep "Een van de redenen waarom we voor incadea gekozen hebben is dat PSA twee paketten voorstelde en incadea stak met kop en schouders boven de andere pakketten uit wat ons betreft. Daarnaast willen we niet de grootste zijn we willen de beste zijn en daardoor ook het beste automatiseringssysteem.

"Met name hebben we gekozen voor incadea.dms omdat het Microsoft based is en dat je alles op een heel simpele manier kunt integreren en daardoor is het ook toepasbaar binnen alle facetten binnen het bedrijf, daarbij alle Excel-bestanden zijn geschiedenis. We zijn een stuk efficiënter geworden en we kunnen ons bedrijf nu op een perfect gestroomlijnde manier managen."


"In het dms zijn er optimaal mogelijkheden om alles naar eigen wens in te richten, zo dat je echt krijgt wat je wil, overigens staat of valt het uiteraard wel met een goede inrichting dus denk daar van te voren goed over na."

"Uiteraard zou ik incadea aanbevelen aan andere bedrijven, wij hebben goede ervaringen met de organisatie die ook problemen die er geweest zijn goed oppakken en we hebben vertrouwen in de toekomst dat dat zo zal blijven."

"Voor de toekomst verwacht ik heel veel collega-dealers die samen met mij dit pakket zullen laten groeien tot het pakket van de automotive. Daarbij zie ik de toekomst van Visscher heel positief, we hebben de juiste merken in huis, de juiste systemen in huis en de juiste mensen en die maken ons succes."


Henk Visscher
Eigenaar / Directeur

Benieuwd naar het filmpje van Visscher Autogroep over incadea.dms? Klik dan hier.
Autolider Ecuador "De samenwerking tussen incadea en Autolider is heel goed verlopen, voornamelijk omdat we incadea niet gezien hebben als een "eenvoudige softwareleverancier". We moesten ons focussen op het formuleren van een nieuwe visie en het verder verbeteren van ons bedrijf, waar ook onze klanten voordeel bij hadden. '

"Dankzij de implementatie van incadea DMS konden we kritische problemen oplossen en hebben nu op ieder gewenst moment uitgebreide informatie beschikbaar die in elk van de modules van het systeem gevalideerd kan worden
."

Alberto Erandi
CFO


"incadea is een uitstekende en moderne oplossing, intuïtief en aan te passen aan elke grootte van één dealer of meerdere dealers, voor zowel technische als eindgebruikers. Het is een uitgebreide oplossing, inclusief alle interfaces die de autofabrikant nodig heeft en voldoet aan alle standaards van het merk."

Ricaldo Balseca
Administrative & Financial Manager
Greve Banden "We zijn erg enthousiast dat we in het nieuwe jaar gestart zijn met incadea.fastfit. Met incadea.fastfit hebben we een betrouwbare en toekomstbestendige oplossing op basis van de nieuwste Microsoft-technologie. Essentiële informatie hebben we met een paar clicks inzichtelijk, zoals inkoop- en verkoopprijzen, actuele voorraad, kortingen en voertuiggegevens. Dit vergemakkelijkt ons verkoopproces enorm. Onze medewerkers kunnen daardoor onze klanten nog beter van dienst zijn en de orders sneller verwerken."

Wilco Greve

Eigenaar / Directeur
Automagenta "Het is van cruciaal belang om geïntegreerde IT-systemen te hebben, om de verkoop te realiseren en de relatie met de klant voort te zetten. Een geïntegreerde oplossing is nodig voor veel aspecten binnen ons bedrijf variërend van CRM, nieuw-verkoop, boekhouding en after-sales."

Davide Ridolfi
Eigenaar/ Sales & Marketing Manager 


"Automagenta zit op dit moment in een groeifase. We realiseerden ons dat we een oplossing nodig hadden die ons in staat zou stellen onze business 360 graden te volgen. We hadden een langetermijnsysteem nodig en al snel kwamen we bij incadea terecht als meest adequate en betrouwbare oplossing. Incadea biedt ons een uitgebreide, geïntegreerde, maar flexibele oplossing die geschikt is voor onze behoeften."

Federico Cubaiu
Kwaliteits & Customer Satisfaction Manager
SVS Motors "Een van de doelen van een dealer is dat de kwaliteit van dienstverlening naar klanten toe zo hoog mogelijk moet zijn. Klanten moeten tevreden zijn en dit vereist een perfecte klantenservice. Dit betekent ook een IT-oplossing die hierbij aansluit. Uitstekende service vereist een uitstekende IT-oplossing en goede ondersteuning."

Sébastien Van Sante 
CEO


"Voor dagelijks gebruik biedt het systeem vele mogelijkheden om onze activiteiten te optimaliseren. Dankzij de integraties met applicaties van de PSA Group hebben we de mogelijkheid om klanten nog beter te kunnen volgen en campagnes op te zetten naar zowel klanten als prospecten. De analyses die we snel kunnen doen is een echte plus in het managen van ons bedrijf!"

Olivier Thomas 
COO
Haval Motor Rus “incadea is een van de bekendste bedrijven op het gebied van informatietechnologie en heeft uitgebreide ervaring in het managen en implementeren van de incadea importeurs management oplossing. Wij zijn ervan overtuigd dat door dit systeem de kwaliteit en efficiëntie van het complete dealernetwerk verbeterd wordt."

Liu Liying
Deputy General Director
Daimler Colombia "We hebben besloten om te kiezen voor incadea en incadea.dms. Wij hebben incadea geselecteerd op basis van de meest moderne technologie en ongeëvenaarde expertise in de automotive retail sector. We zijn ervan overtuigd dat incadea de Daimler-dealers de juiste tools levert om de trends en behoeften van de branche te volgen en onze klanten een uitzonderlijke verkoopervaring te bieden..”

Alejandro Trujillo

CFO
Michelin China “Dankzij dit partnership wordt het mogelijk gemaakt de verwachte groei die binnen de banden en after sales markt in China verwacht wordt, nog beter in de behoeften van het TYREPLUS franchise network te kunnen voorzien. incadea heeft een goede reputatie voor het leveren van betrouwbare software oplossingen die retailers helpen om nog beter hun lokale en regionale activiteiten te managen.”

Pascal Roche
Commercieel Directeur
PSA Peugeot Citroën "PSA PEUGEOT CITROËN heeft besloten samen te werken met incadea en incadea.dms te selecteren als wereldwijde DMS-oplossing om de methodes en bedrijfsprocessen van Peugeot en Citroën Automobiles te integreren, gecombineerd met de integratie van "PSA Central Systems". PSA wil zijn dealernetwerk  over de hele wereld de best mogelijke complementariteit tussen het DMS en haar interne informatiesystemen aanbieden. Met 2 hoofddoelen: voldoen aan de wens van onze klanten en de winstgevendheid van de dealers maximaliseren".

Phillipe Uny

Director Information System for Sales and Marketing 
Automotions "We zijn onlangs live gegaan met incadea.dms en we zijn blij dat we nu ook met incadea systemen werken. Het wordt voor ons nu mogelijk om de verschillende KPI’s tussen de merken onderling te vergelijken. incadea.dms is een moderne oplossing die gemakkelijk in het gebruik is en aansluit bij de Automotions visie. Het platform van Microsoft Dynamics biedt tal van uitbreidingsmogelijkheden en we zijn dus flexibel in de wijze waarop wij onze processen willen inrichten. De koppeling tussen incadea.dms en onze BI oplossing geeft ons op ieder gewenst moment de juiste inzichten met betrekking tot de te behalen omzetten/doelen."

Peter Baan

directeur aftersales Automotions
Meer weten over een van onze oplossingen? Neem contact met ons op