Onze mensen zijn de sleutel tot ons succes

Dankzij onze klanten maar ook door onze toegewijde hooggekwalificeerde professionals, individuele talenten en creatieve geesten binnen incadea zijn zij de sleutel tot ons succes.

Wij begrijpen dat elke oplossing en dienst die naar onze klanten toe is geleverd is gebeurd door geïnspireerde en gemotiveerde medewerkers. We focussen ons op het creëren en behouden van een geïntegreerde werkomgeving om de beste mensen aan te trekken en te behouden, zodat de samenwerking, motivatie en betrokkenheid verbetert. 

We...

 • Willen dat onze mensen zich ontwikkelen en focussen op de hoge prestatie cultuur
 • Streven ernaar om een gewaardeerde gestimuleerde werkomgeving te creëren en te behouden
 • Geloven in teamwork en focussen ons op het realiseren van één samenwerkende organisatie
 • Herkennen de kernvaardigheden van onze medewerkers en zorgen ervoor om hun loopbaan- en ontwikkelingswensen te realiseren 
 • Afhankelijk van de ideeën, enthousiasme en toewijding van elk individueel teamlid
Ontmoet Onze Mensen
 • Dmitry Support Teamleader
  Dmitry
  Dmitry
  Support Teamleader
  Ik werk bij incadea Rusland sinds 2010. Als Support Teamleader ben ik verantwoordelijk om ondersteuning te bieden aan onze klanten die werken met het incadea dealer management systeem. Mijn team en ik doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd een positieve ervaring hebben wanneer zij aan het werk zijn met onze oplossing. De automotive branche heeft altijd mijn interesse gehad en ik heb het geluk dat mijn werk aansluit bij mijn persoonlijke interesses. Ik ben blij dat ik onderdeel uit maak van een professioneel en gemotiveerd team.
 • Stefan IML Functional Lead
  Stefan
  Stefan
  IML Functional Lead
  Ik ben werkzaam bij incadea sinds 2006 en als International Make Layer Functional Lead ben ik verantwoordelijk voor het proces omtrent het ontwikkelen van de zogenaamde merk lagen - product modificaties voor een specifiek automerk. Ik heb veel plezier in het nog verder verbeteren van het product en het geeft een goed gevoel om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Grondige analyses van het product geven mij gedetailleerde kennis van incadea - en biedt de mogelijkheid om de kernfunctionaliteit van het product te bepalen. incadea is een innovatieve en groeiende organisatie met veel ontwikkelingsmogelijkheden - Ik waardeer het dagelijkse contact met internationale collega's, klanten en partners wat het dagelijkse werk nog interessanter maakt. Het bedrijf focust zich op haar medewerkers die elkaar ondersteunen en zorgen voor een hoge productkwaliteit. Hier, werkt het om in een team te werken.


 • Anastasia Head of Support
  Anastasia
  Anastasia
  Head of Support
  Ik heb erg veel plezier in het werken in de automotive branche dus incadea is een perfecte match. Doordat incadea een innovatieve, internationale organisatie is wordt het de medewerkers mogelijk gemaakt om vaardigheden te ontwikkelen en meer kennis op te doen om zo specialist te worden. Als servicedesk verantwoordelijk in de servicedesk afdeling van incadea Rusland, heb ik een brede waaier aan taken, dus mijn technische achtergrond, analytische psychologische vaardigheden komen van pas. Bij incadea ontmoet ik enthousiaste, slimme, creatieve en innovatieve mensen die 'hemel en aarde' bewegen om hun job succesvol uit te voeren. 
 • Juanma Senior Consultant
  Juanma
  Juanma
  Senior Consultant
  Ik ben bij incadea Spanje in 2006 begonnen en heb de ontwikkeling van een jonge internationale organisatie met vele nieuwe vooruitzichten en uitdagingen van dichtbij meegemaakt. Ik heb veel plezier in het werken in de automotive branche, dicht bij de softwareverbeteringen en bij de auto's, iets wat ik altijd al wilde. Ik waardeer het om in contact te zijn met veel klanten, producten en projecten en het vele reizen over de wereld. incadea verbetert mijn vaardigheden en kennis.
 • Jurica Software Developer
  Jurica
  Jurica
  Software Developer
  Werken bij incadea is erg uitdagend. Dit is een organisatie die je de mogelijkheid geeft om je kennis, ervaring en je sociale vaardigheden te verbeteren. De vele uitdagingen maken me meer innovatief, communicatief en team-georiënteerd dan ooit tevoren. We werken in een internationale en multiculturele omgeving. Werken met mensen van verschillende continenten biedt ons de mogelijkheid om te leren van verschillende culturen. Ik voel me bevoorrecht om samen te werken met de beste software-architecten in de branche en te ondersteunen in ideeën die wereldwijd worden geïmplementeerd. Alleen the sky is the limit!
 • Jasmin Requirement Manager
  Jasmin
  Jasmin
  Requirement Manager
  incadea is een multiculturele organisatie en ik heb veel plezier in het werken met mensen van zoveel verschillende landen en gestationeerd te zijn in het hart van Bavaria (München, Duitsland). Bij incadea is werk leuk!