Uw Carrière Bij Ons

incadea is een snel groeiende wereldwijde organisatie met het hoofdkantoor in München en heeft ook kantoren in de rest van Europa, Azië en Zuid-Amerika. incadea levert wereldwijd innovatieve automotive softwareoplossingen. 

We zijn altijd op zoek naar gedreven, ambitieuze en zelfstandige team players om ons team te versterken. Young professionals en pas-afgestudeerden, die klaar zijn om te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen, samen met incadea. Ook ervaren medewerkers met een bewezen staat van dienst zijn zeker welkom.

Waarom incadea?

Wanneer je op zoek bent naar een veelbelovende carrière in een snel groeiende organisatie en wilt samen werken met toffe mensen gecombineerd met innovatieve software oplossingen, dan is incadea de plaats voor jou! 

Wij bieden

  • Een omgeving die innovatie ondersteunt en aanmoedigt
  • Platte organisatiestructuren en korte lijnen om snel beslissingen te kunnen nemen
  • Een continue professionele ontwikkeling
  • De kans om verantwoordelijkheden te nemen 
  • Interculturele teams en hoog gekwalificeerde teams
Meer over incadea Our Vision
Deliver the market leading suite of integrated solutions 
capable of transforming auto retailing globally.


Our Mission

Become the market leader of global automotive retail solutions.

Diversiteit

Iedere dag hebben we te maken met diversiteit. Met kantoren over de hele wereld, reizen medewerkers regelmatig tussen landen en door personeel met verschillende internationale achtergronden garanderen wij je dat geen dag hetzelfde zal zijn.

Mensen over de hele wereld zijn welkom bij incadea. We zijn trots op ons internationale team, met vertegenwoordigers van meer dan 30 nationaliteiten die alleen al op het hoofdkantoor werken, zien we de waarde in van alle achtergronden evenals internationale ervaring gecombineerd met professionele kwalificaties en kennis.

Wij geloven dat nieuwe ideeën ontstaan wanneer je een team hebt die elkaar ondersteunt met nieuwe en verschillende manieren van denken om ons gezamenlijk doel te bereiken.

Bij incadea is het uiteraard vanzelfsprekend dat iedereen gelijk is. Het aandeel van vrouwen heeft een belangrijk deel in ons personeelsbestand evenals op top management functies. We zijn trots op onszelf om een gelijkwaardige moderne werkomgeving te hebben.

Training en Ontwikkeling

Bij incadea moedigen we en supporteren we de professionele ontwikkeling van onze medewerkers aan. Gebaseerd op jouw individuele prestatiedoelstelling en carrière-perspectief, heb je de mogelijkheid om zowel interne- als externe-trainingen te volgen, voordelig voor jou en incadea.

Om professionele groei te verzekeren, werken we met een transparant evaluatiesysteem, om zo persoonlijke doelstellingen en de verwezenlijking hiervan te monitoren. Verder zul je veel leren door samen te werken met ervaren collega's door regelmatig gecoacht te worden en feedback te krijgen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ons management en alle medewerkers handelen naar sociaal en ethisch verantwoord gedrag.
Ons Code of Business Conduct vormt een integraal onderdeel van alle business processen. 

Wij geloven dat door naleving van internationale wet- en regelgeving gecombineerd met interne bedrijfsrichtlijnen, de reputatie van het bedrijf beschermt en de basis legt voor het creëren van duurzame bedrijfswaarden. Onze Code of Conduct, is geïntroduceerd aan alle teams wereldwijd en geldt zowel voor intern als extern, deze code is een richtlijn en basis voor onze medewerkers om ervoor te zorgen dat hun gedrag sociaal en ethisch verantwoord is. Door deze Code of Conduct wordt het vertrouwen in de kracht en integriteit van ons bedrijf versterkt.
Vragen? Suggesties? Ons HR team staat klaar om al je vragen over het werken bij incadea te beantwoorden! Neem Contact Op!