Strategische verbintenis met Microsoft

incadea is de strategische internationale partner van Microsoft in de automotive retailindustrie en biedt automotive dealers en importeurs krachtige en bewezen oplossingen op basis van Microsoft.


Beide bedrijven zetten zich in om klanten over de hele wereld hun volledige potentieel te laten bereiken door gebruik te maken van innovatieve en bewezen technologische oplossingen. Hiermee heeft incadea een strategisch partnerschap op de lange termijn bereikt en omarmd met Microsoft, een van de grootste softwarebedrijven ter wereld. De langdurige relatie tussen incadea en Microsoft maakt deel uit van de bedrijfsstrategie die een aanzienlijke ervaring, onderzoek en ontwikkeling en voortdurende investeringen met zich meebrengt. Dit heeft geleid tot een hele reeks aan oplossingen van incadea, waaronder incadea.dms | incadea.fastfit | incadea.crm | incadea.bi, ontworpen en ontwikkeld op basis van de nieuwste technologie van Microsoft. Hiermee werd Microsoft de exclusieve technologische partner.

Hoogtepunten van de verbintenis

Het partnerschap tussen incadea en Microsoft combineert de diepgaande expertise in de sector van incadea en de hoogstaande adviserende kwaliteiten op technologisch gebied met het Microsoft-platform en de daarbij behorende technologieën en zorgt zo voor innovatieve, kwalitatief hoogwaardige en rendabele oplossingen voor klanten over de hele wereld.

  1. incadea is een van de grootste onafhankelijke softwareverkopers (ISV - Independent Software Vendors) voor Microsoft en is lid van de adviesraad van ISV-partners
  2. In 2008 werd het bedrijf erkend als ‘voortreffelijke ISV-partner’
  3. Als erkenning voor de ongekende service en de inzet voor het leveren van innovatieve oplossingen werd incadea gekozen voor zowel de Microsoft Dynamics Inner Circle en de Microsoft Dynamics President’s Club, in de jaren 2008/2010/2011/2012/2017. De President’s Club voor Microsoft Dynamics eert goed presterende Microsoft Dynamics-partners wier betrokkenheid bij de klanten wordt weerspiegeld in de successen en groei van het bedrijf. De prestigieuze groep vertegenwoordigt de beste 5% van de Microsoft Dynamics-partners over de hele wereld. Lidmaatschap wordt toegekend op basis van hun niet-aflatende inspanningen voor het bieden van oplossingen die voldoen aan de behoeften van hun klanten.
  4. Vanaf 2013 neemt incadea deel aan het programma voor onafhankelijke wereldwijde softwareverkopers van Microsoft (GISV).
  5. incadea was in 2014 winnaar van de Microsoft Dynamics Global Outstanding ISV of the Year Award

Voordelen voor incadea en klanten

De strategische relatie met Microsoft biedt een waardevol inzicht in de productstrategie van Microsoft en de middelen die betrekking hebben op de marktpositionering van Microsoft. De software engineers en ontwikkelaars van incadea hebben toegang tot de nieuwste trainingen, hulpmiddelen, voorspellende begeleiding en best practices en hebben als een van de eersten toegang tot alle nieuwe technologieën van Microsoft.

  1. Het vermogen om de nieuwste technologie van Microsoft te integreren in de softwareoplossingen van incadea
  2. De verbintenis tussen de twee bedrijven geeft blijk van een wil om zij aan zij de automotive retailmarkt op te gaan om de behoeften van de automotive retailklanten te bevredigen.