Kennis van Automotive

De automotive industrie is een complexe en veeleisende bedrijfsomgeving waarin men te maken krijgt met ongekende uitdagingen. Van globalisering en economische onzekerheid tot nieuwe technologieën en toenemende eisen van de consument - deze uitdagingen staan vaak groei en winstgevendheid in de weg. Succes in deze markt vraagt een intensieve focus op het snel reageren op kansen in de markt, het verbeteren van prestaties en het vergroten van de productiviteit, terwijl tegelijkertijd kosten worden verlaagd en inefficiëntie wordt uitgebannen.

Gedurende een decennium heeft incadea gewerkt met toonaangevende spelers in de automotive industrie en hen geholpen om geweldig te presteren en hun marktpositie te verbeteren met behulp van technologie van wereldklasse. Uitvoerig onderzoek en uitgebreide analyse van de behoeften van onze klanten hebben ons een diepgaand inzicht gegeven in de industrie en haar sleutelfactoren.

De branchekennis is verankerd in de gepatenteerde bedrijfssoftwareoplossingen van incadea die autofabrikanten en hun dealernetwerken, die wereldwijd meer dan 60 merken verkopen, in staat stelt om processen te standaardiseren en verbeteren, kosten te verlagen en de groei te vergroten. In een tijd waarin autofabrikanten hun dealermanagementsysteempartners rationaliseren, ervaart incadea een sterke groei in de vraag naar zijn oplossingen om te zorgen voor.

 1. Het sneller op de markt brengen
 2. Meer aandacht voor relatiebeheer voor klant en auto
 3. Gegevensverzameling en -beheer ter ondersteuning van besluitvorming

OEM's helpen beter te presteren

In reactie op de druk van concurrenten proberen autofabrikanten hun marktpositie te verbeteren door hun relaties met bestaande klanten te versterken en zich op nieuwe markten te richten. incadea heeft succesvolle langdurige relaties opgebouwd met OEM's van topklasse en hen geholpen om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken en hun strategie te implementeren.

De langdurige klantenrelaties van incadea omvatten onder andere:

 1. BMW Group: incadea is een van de twee wereldwijde strategische partners voor DMS- en retail-CRM-oplossingen en bedient meer dan 13.000 eindgebruikers van incadea in 22 geografische markten
 2. Volkswagen: incadea is een wereldwijde strategische partner voor DMS en bedient meer dan 6.000 eindgebruikers van incadea in 24 geografische markten
 3. OPEL: incadea is een wereldwijde strategische partner voor DMS en bedient meer dan 13.000 eindgebruikers van incadea in 14 geografische markten

Autodealers helpen hun zaken te bespoedigen

In een sterk concurrerende omgeving vertrouwen meer dan 3.500 autodealerbedrijven over de hele wereld op de oplossingen van incadea voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dankzij de ervaring van incadea in de automotive sector was het bedrijf in staat om de rollen aan te passen aan de omgeving van een echt dealerbedrijf. Vandaag de dag is incadea dé verkozen oplossing voor autodealerbedrijven voor het verbeteren van de retailwerkzaamheden en de winstgevendheid.

Belangrijkste redenen waarom klanten voor het verbeteren van hun prestaties kiezen voor incadea

 1. Marktleider
 2. Diepgaande expertise in de sector
 3. Wereldwijde oplossing met een lokaal bereik
 4. Technologisch platform van wereldklasse

In cijfers uitgedrukt Lees meer hier
 • 4.000+ Dealerbedrijven
 • 100.000 Gebruikers
 • 100+ Landen
 • 22 incadea vestigingen